Mijn eigen 'gipsy' stokerij. Met alles wat ik de afgelopen jaren leerde probeer ik nu spannende nieuwe jenevers te stoken die volledig recht doen aan waarom jenever zo'n geheel eigen en spannende drank is. Ik maak gebruik van Botanicals van over de hele wereld, en daarmee is de jenever vaak ongewoon van smaak. Maar tegelijk leidt een heel zorgvuldig en aandachtig stookproces tot een fijne ronde moutwijn en kan de jenever daarom altijd puur gedronken worden. Steeds creëer ik nieuwe recepten die ik elk opdraag aan een belangrijke vrouw in mijn leven. Rodante was mijn eerste jenever; als verloskundige mocht zij ook de geboorte van mij stokerij inluiden. Sindsdien zijn ook de Marije, Maria Galanthé en de Tini verschenen. In een Samenwerking met Det Norske Brenneri Maakte ik een de Flyvende Hollender die helaas voor jullie niet in Nederland verkrijgbaar is. In een samenwerking met Jons Utvalgte zal een andere serie Nokk door mij worden gestookt. De eerste editie hiervan is al verschenen. Als gipsy werken betekend dat je niet steeds op dezelfde installatie hoeft te werken. Daarmee kun je steeds de overweging maken tussen wat voor resultaat je wilt en waar je gaat stoken.

 

 

Bestel Filosoof Jenever            Stookblog 

 

Filosoof Finder              Filosoof op Facebook